Administrer prosjekt

Slik administrerer du lagrede prosjekter(0:47)

Hvert av de nye prosjektene dine lagres automatisk.

1. I prosjektvisningen klikker du på Hjem-knappen øverst til venstre.
  2. Dette åpner Mitt prosjekt-skjermen. Du finner alle prosjektene du har lagret her.
  3. For å gå tilbake til redigeringspanelet for et lagret prosjekt er det bare å trykke på prosjektet eller trykke på Info-ikonet med sirkel rundt i nedre høyre hjørne.
  4. Info-ikonet bringer opp en hurtigmeny hvor du kan redigere, duplisere, endre navn på eller slette det prosjektet.

Hvis du ønsker å eksperimentere med ulike design, anbefaler vi at du lager en kopi, for å ta vare på alle tidligere formateringer i prosjektet som en sikkerhetskopi.