Ikke let etter det perfekte kortet,
lag det perfekte kortet.

Create a custom Apple photo card that can be used for many occasions like a baby announcement or birthday card.
Livet er fullt av feiringer. Og her er nok en grunn til å feire. Motifs fotokortmaker har fjernet behovet for å handle kort. La din indre kortmaker skinne!
Last ned og åpne Motif direkte i Apple Photos i macOS. Velg tema, format og oppsett. Skriv nøyaktig det du ønsker. Et perfekt julekort eller en perfekt bursdagsselskapsinvitasjon eller forlovelseskunngjøring er bare noen få klikk unna.
Besøk oss på datamaskinen for å finne ut mer!

Lag dine egne
fotokort

Fordi å lage kort er så mye
mer omtenksomt.
Using the Motif app to make a custom Apple photo card.
I stedet for en tur til bokhandelen for å finne et kort finner du frem Mac-en din. Lag et kort som viser at du bryr deg. Motif-appen fungerer direkte i Apple Photos i macOS. Så du trenger ikke å laste opp eller importere noe eller kjøre noe sted.
Besøk oss på datamaskinen for å finne ut mer!

Fotokortstørrelser

Brettede kort
Flate kort

Papir. Vi bruker det beste.

Slik at historien din presenteres på det beste lerretet.

Minnene dine fortjener det beste, så vi bruker førsteklasses papir til fotokortet ditt. Papiret vårt har absolutt hvithet, klare farger, og bildene slår ikke gjennom til den andre siden. På denne måten kan bildene dine presenteres med optimal fargestyrke. Det er en forskjell du kjenner når du tar på kortet.

Som den ledende globale leverandøren til Apple Photos bruker Motif samme kvalitet på papiret og materialene som ble brukt i tidligere Apple Photos-produkter.

Vi leverer glede på døren

Dine kjæreste minner ankommer med respekt og omtanke – og med stil.

Motif leverer dine personlige fotokort i et kunstverk i seg selv. Konvoluttene vi bruker til å beskytte minnene dine under forsendelse, er av bølgepapp i flere lag og høy kvalitet.

A shipping envelope with a custom Apple baby announcement card inside.
Forsendelseskonvolutt
A Motif shipping box for sending your custom Apple photo projects.
Forsendelseseske

Bærekraft

Vi lager varige produkter av hensyn til planeten.

Du kan se på og dele dine favorittøyeblikk med god samvittighet, trygg i vissheten om at vi er dypt engasjert i å bruke bærekraftige, holdbare materialer. Vi gjør alltid vårt beste for å minimere karbonfotavtrykket vårt. Se mer av innsatsen vår ved å gå hit.

Prøv Motif nå. Vi lover at du vil like det.