Som den ledende fotobok-appen for macOS and iOS kan Motif automatisk opprette et nydelig fotoprosjekt for deg i løpet av sekunder. Den smarte teknologien velger de beste bildene dine med optimalt fokus, klarhet, lys, mennesker, bilderetning, panoramaer og mye annet.

Du kan selvfølgelig tilpasse fotoprosjektet som du selv ønsker.

Motif app for iPhone and iPad
Motif for iOS

Med iPhone eller iPad kan du skape dine egne, personlige fotobøker og kalendere hvor som helst og når som helst.

  • Fortell historiene dine på en enkel og grei måte.
  • Start med favorittminnene og -albumene dine – kuratert automatisk.
  • Rediger utformingen med bare et fingertrykk.
Motif photo app open on a Macbook
Motif for macOS

Du kan opprette personlig tilpassede fotobøker, bildekalendere og fotokort på din bærbare eller stasjonære datamaskin.

  • Integrert utvidelse for Apple Photos.
  • Du behøver ikke å eksportere, overføre eller laste opp bilder.
  • Du kan fullstendig tilpasse alle fotobokprosjekter.

Lag fotoprosjektene dine med Motif

new baby photo book
Fotobøker (iOS og macOS)
new baby photo book
Fotokalendere (iOS og macOS)
Fotokort (Bare macOS)
Opplev gleden ved å skape personlige fotoprosjekter med Motif. Fotobok-appen vår fungerer sømløst med Apple Photos i macOS og iOS og gjør dermed tungarbeidet, slik at du er fri til å være kreativ.

Fortell historien din
på en enkel måte.

Hjemme eller på farten

Begynn å skape med det samme.

Motif for macOS

Motif kjører som en integrert utvidelse i Apple Photos på macOS. Du trenger ikke å eksportere, overføre eller laste opp bilder. Med bare noen få klikk kan du skape personlig tilpassede fotobøker, kort og kalendere av dine eksisterende fotoalbum, smartalbum og minner.

Motif for iOS

Motif kjører integrert på iOS med iPhone eller iPad. Den kuraterer og organiserer de eksisterende minnene og albumene dine automatisk for å få fotobokprosjektet i gang.

Elegante temaer for fotoalbum

Uttrykk deg selv på hver side

Velg blant en rekke forskjellige farger, mønstre og designelementer, fra søtt og morsomt til raffinert eleganse!

Intelligent bildevalg

Gode historier begynner med de beste bildene.

Motifs intelligente teknologi analyserer automatisk hvert av bildene dine. Den sjekker fokus, klarhet, lys, mennesker, ansikter, bilderetning, panoramaer, duplikater og mye mer. Bare de beste bildene blir anbefalt til å bygge fotohistorien din.

Intuitiv arbeidsflyt

Opplev gleden ved å skape.
app autoflow feature

Motif kan flyte de beste bildene dine automatisk gjennom over 80 layouter laget av profesjonelle. Appen avbalanserer bilderetninger og optimaliserer sentrering og beskjæring av hvert bilde. Etter bare noen sekunder kan du se gjennom din personlige fotobok, kort eller kalender med rik tekstur, variert layout og eksepsjonell design.

Opprett attraktive layouter til historiene dine

Lag ditt eget, unike visuelle landskap.
app page layout feature

Sidelayout

Skap din egen redaksjonelle stil.

Velg blant over 80 flotte, profesjonelt utformede oppsett. Eller du kan ganske enkelt klikke og dra for å tilpasse dine egne oppsett i macOS, bare ved å klikke på en knapp. Motif justerer automatisk sidekomposisjonen og sentrerer bildene på nytt hver gang.

app customising background feature

Tilpass bakgrunnen på siden

Farger og mønstre uttrykker mer enn ord.

Gi prosjektsiden et personlig utseende med temamønstre og -farger – du kan velge en hvilken som helst nyanse i fargesirkelen! Føler du deg djerv? Legg et mønster over en bakgrunnsfarge du velger selv. Det finnes uendelige muligheter å utforske.

En god historie beror på god redigering

Gjør mest mulig ut av alle bildene og fortellingene dine.
app image editing feature

Bilderedigering

Hvert bilde, akkurat som du vil ha det.

Zoom, flytt, roter, og til og med bytt ut bilder med lignende alternativer. Ditt fotoprosjekt, din historie – akkurat slik du vil ha det. Du kan finpusse bildene med Apples kraftige bilderedigeringsprogram i macOS. Fjern røde øyne, gjør uskarpheter skarpe og juster lyshet, uten å forlate Motif. Redigering utføres direkte på Motif-prosjektet i sanntid. Disse kraftfulle verktøyene er med på å fortelle fotobokhistorien din.

app text editing feature

Tekstredigering

Fortell historien din som bare du kan.

Si så lite eller så mye du vil i ditt personlige fotoprosjekt. Velg en skrift som passer til historien din. La bildene inspirere det du skriver. Kompletter historiene med din egen fortelling.

Ryddig, intuitivt grensesnitt

Lett å bruke, lett å skape.
Motif macOS interface
Motif iOS interface
Få et ryddig, elegant og intuitivt brukergrensesnitt med Motif. Redigeringsområdet gir direkte tilgang til både prosjektlayout og enkeltsidevisning. Når du klikker eller trykker på bilder og tekst, får du rask og enkel tilgang til alle redigeringsfunksjonene.

Konverter Apple Photos-prosjekter i macOS

Start der du stoppet.
Modified Image
Modified Image Din Apple-fotobok
Din Apple-fotobok
Boken konvertert til Motif

I 2018 lot Apple trykketjenestene sine ri inn i solnedgangen. Solen står opp igjen med Motif. Fotobokprosjekter du ikke fikk gjort ferdig, kan nå gjøres ferdig her. Med bare noen få klikk kan brukere av macOS Mojave konvertere Apple Photos-prosjekter til et Motif-prosjekt med ganske stor nøyaktighet. Prosjektkomponenter som layout, siderekkefølge, bilder, fargetemaer, tekst og stil vil bli overført. Historien din kan fullføres med Motif.

Kos deg med fotobokprosjektet ditt

Vår satsing på topp kvalitet kom lenge før appen vår.

En arv av kvalitet og tillit

Over ti år før Motif ble lansert, begynte moderselskapet vårt, RR Donnelley, å fungere som Apples ledende globale trykkepartner. Sammen har vi trykket over 75 millioner personlige fotobøker, kalendere og kort for Apple Photos. RR Donnelley ble grunnlagt i 1864 og har en rik historie som verdens største kommersielle trykkerileverandør.

Motif viderefører denne arven ved å bruke de samme anleggene, pressene, materialene og prosessene til å levere trykte fotobøker, kalendere og kort i topp kvalitet. Å levere kvalitet er fremdeles vår bedriftsfilosofi.

Trykketeknologi

Fotobokminnene dine fortjener det beste. Motif bruker det beste. Våre toppmoderne anlegg bruker avansert teknologi til å produsere fargerike fotobøker, kalendere og kort.

Vi ansetter kun de beste trykkerifagfolkene. Vi bruker et førsteklasses fargeadministrasjonssystem til å sikre at fargene er perfekt tilpasset hverandre. De inspiserer jevnlig prosjekter i trykken for å sikre kvalitet. Avansert teknologi og erfarne fagfolks kyndige blikk opererer sammen for å levere kvaliteten historien din fortjener og håndterer minnene dine med respekt og omhu.

Satsing på kvalitet

Vi leverer enestående kvalitet, så ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Før noe fotobokprosjekt forlater Motif, blir det nøye inspisert på over 20 kriterier av det endelige kvalitetsteamet. Vi sjekker farge, innbinding, papirkvalitet m.m. for å sikre at du blir fornøyd med det ferdige arbeidet. Hvis vi ikke er fornøyd, forlater det ikke bygningen. Vi gjør det om igjen og sender bare vårt beste arbeid til deg.

Prøv Motif nå. Vi lover at du vil like det.