×

Om oss?
Vi er mer insteressert i deg.

Er vi egentlig så forskjellige innerst inne? Vi er mødre, fedre, søsken, bestevenner, besteforeldre og barnebarn. Vi er alle mennesker. Og vi vil alle feire de minnene som gjør oss lykkelige.

Men mange fotobokverktøy har blitt for kompliserte. Det tar for lang tid å se gjennom favorittbildene dine, og når bøkene ankommer er de fulle av uklare og dårlig beskårede bilder. Mange er heller ikke laget av slitesterke kvalitetsmaterialer som varer lenge.

Så vi har laget Motif for å løse alt dette. Fordi minnene dine fortjener bedre.

A bride and groom kissing on a dock
besøke oss på datamaskinen din for å finne ut mer og opprette dine egne minner i Motif.

Motif gjør jobben for deg: Vår avanserte teknologi velger kun de beste bildene – selv de beste smilene – og viser dem i et perfekt oppsett. Sømløs integrering med Bilder på macOS gjør det enkelt å redigere det endelige produktet, men nå har du et utrolig forsprang.

Motif vekker ideen din til live: Vi velger farger, temaer, skrifttyper, oppsett, intelligente verktøy for størrelsesendring og mye mer. Det endelige produktet ser profesjonelt ut, uten at du har måttet bruke mye tid og ressurser på det.

Motif får minner til å vare: Teamet vårt har flere tiår med erfaring, og de bruker den til å finne de mest bærekraftige og slitesterke materialene, det fineste blekket og de beste løsningene for deg. Bøkene, kalenderne og kortene dine vil gi et vakkert førsteinntrykk som ikke falmer.

La oss skape litt
Minner
Nye produkter, inspirerende ideer og kanskje til og med ett og annet spesialtilbud