×

Om oss?
Vi bryr oss om deg.

Er vi egentlig så forskjellige innerst inne? Vi er mødre, fedre, søsken, bestevenner, besteforeldre og barnebarn. Vi er alle mennesker. Og vi vil alle feire de minnene som gjør oss lykkelige.

Men mange bildebokverktøy er for kompliserte. Det tar for lang tid å se gjennom favorittbildene. Bøker kommer tilbake med uklare og dårlig beskårede bilder. Og mange er ikke laget med kvalitetsmaterialer som varer.

Så vi har laget Motif for å løse alt dette. Fordi minnene dine fortjener bedre.

A bride and groom kissing on a dock
besøke oss på datamaskinen din for å finne ut mer og opprette dine egne minner i Motif.

Motif gjør jobben for deg: Vår avanserte teknologi velger kun de beste bildene – selv de beste smilene – og viser dem i et perfekt oppsett. Sømløs integrering med Bilder på macOS gjør det enkelt å redigere det endelige produktet, men nå har du et utrolig forsprang.

Motif bringer ideen din til live: Vi velger farger, temaer, skrifttyper, oppsett, intelligente verktøy for størrelsesendring og mye mer. Den endelige produktet ser profesjonelt ut, uten at du har brukt mye tid og ressurser på det.

Motif får minner til å vare: Finne bærekraftige og slitesterke materialer, det fineste blekket og mer til for deg er resultatet av et team med flere tiårs erfaring. Bøkene, kalenderne og kortene dine gir et vakkert første inntrykk – og falmer ikke.

La oss skape litt
Minner
Nye produkter, inspirerende ideer og kanskje til og med et spesialtilbud eller to