Rediger prosjektn

Velg bilder og tema(1:16)

1. Velg innholdet i fotoboken din under Minner eller Album.
  2. Motif begynner umiddelbart å analysere alle bildene med en kuratering.
  3. Du kan hoppe over denne prosessen og velge bilder manuelt, eller du kan la bildekuratoren gjøre jobben for deg. Deretter kan du trykke på enkeltbilder for å velge eller fjerne dem fra fotoboken, alt etter som du ønsker selv. Det er helt opp til deg.
  4. Bildekuratoren skanner gjennom bildene for å finne de beste, basert på forskjellige estetiske kriterier, og fjerner duplikater.
  5. Så la oss være litt kreative og velge et tema for prosjektet.
  6. De kuraterte bildene vises allerede i eksemplene, og du velger det temaet som best representerer historien og stilen. Det finnes temaer som svarer til et bredt spekter av prosjekter. Hvert av dem inneholder unike mønstre, bakgrunnsfarger, skrifttyper og paring av bilder og tekst.
  7. Hvis dette er ditt første prosjekt med Motif, dukker det opp en veiledning. Velg dette hvis du vil at vi skal lede deg gjennom prosessen. Hvis ikke trykker du bare på Hopp over denne gangen eller X i øvre høyre hjørne av skjermen, og gjør det på din egen måte.