Rediger prosjektn

Slik plasserer du bilder(1:16)

La oss se på hvordan du plasserer og ordner bildene dine.

1. Nederst på prosjektredigeringsskjermen trykker du på Bilder-ikonet i redigeringsmenyen, for å vise redigeringsfunksjonen Plasser bilder.
  2. Et utvalg bilder vises nederst på skjermen. Det er bildeskuffen.
  3. Trykk på en av dem, og dra til en åpen ramme eller bytt ut et bilde på siden.
  4. Filtermenyen nederst på denne linjen lar deg se alle bildene som er tilgjengelige, kun de plasserte bildene som brukes, og de ubrukte bildene du enten har fjernet fra eller ikke passet i boken din.
  5. Legg til flere bilder direkte fra andre minner eller album ved å velge Legg til bilder i filtermenyen.
  6. For å slette et bilde trykker du på og holder et bilde til meldingen om å slette kommer opp.
  7. Trykk på et bilde for å aktivere redigering av enkeltbilde. På en iPhone- eller iPad-skjerm kan du enkelt zoome inn og ut på et bilde ved enten å knipe fingrene sammen eller ta dem fra hverandre.
  8. Med fingeren kan du flytte bildet rundt i redigeringsrammen.
  9. Trykk på Ferdig for å lagre endringer.