Tilauksen toimitus Tilauksen tila

Tilauksen tila

Miten voin seurata tilaustani?

Tilauksia voi seurata sivulla http://www.motifphotos.com seuraavalla tavalla:

• Vaihe 1: Napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa Kirjaudu sisään -painiketta.
  • Vaihe 2: Kirjaudu sisään sähköpostiosoitteella ja salasanalla, joilla rekisteröidyit Motif-sovellukseen.
  • Vaihe 3: Kun olet kirjautunut sisään, voit nähdä koko tilaushistoriasi. Napsauta tilausta, josta haluat lisätietoja.

Tilauksen toimitus Aikajana

Aikajana

Kuinka kauan toimitus kokonaisuudessaan kestää tilaushetkestä alkaen?

Se riippuu kassaosiossa valitusta lähetystavasta. Tilaus saapuu perille 5–11 arkipäivän kuluessa.