Käynnistä Käynnistä Motif sovellus

Käynnistä Motif sovellus

Latasin Motif-sovelluksen. Miten käynnistän sovelluksen ja aloitan valokuvaprojektin?

Koska Motif on macOS-käyttöjärjestelmän Kuvat-sovelluksen natiivi laajennus, se toimii Kuvat-sovelluksen sisällä.

Kun olet ladannut Motif-sovelluksen Mac App Storesta, Motif asentuu automaattisesti osaksi Kuvat-sovellusta. Sen jälkeen voit luoda muistoja albumien, älyalbumien, muistojen ja muiden kuvakokoelmien avulla. Et joudu viemään tai tuomaan nykyisiä valokuviasi mihinkään muuhun valokuvasovellukseen, vaan voit käyttää niitä suoraan macOS:n Kuvat-sovelluksessa.

Käynnistä Motif ja aloita sen käyttö seuraavalla tavalla:

1. Valitse mikä tahansa albumi Omat albumit -osiosta.
  2. Napsauta valitsemaasi albumia hiiren kakkospainikkeella
  3. Valitse ensin Luo ja sitten esiin tulevasta pudotusvalikosta Motif
  4. Vaihtoehtoisesti voit napsauttaa näytön yläosan navigointipalkin kohtaa Tiedosto ja valita sieltä ensin Luo ja sitten Motif

Motif avautuu Kuvat-sovelluksessa, jossa voit valita ja aloittaa haluamasi tyyppisen valokuvaprojektin (esim. valokuvakirja, kalenteri tai korttisarja).