Afgiv ordre Ordrehåndtering

Ordrehåndtering

Jeg ønsker at bestille flere kopier af de fotoprojekter, jeg har allerede oprettet. Hvordan kan jeg ændre antallet af en eksisterende ordre?

Du kan ændre antallet af din ordre ved at følge disse trin:

1. Når du har indtastet betalingsoplysninger på Side 4/5 i Gå til kassen, skal du klikke på "Fortsæt".
  2. Dette fører dig til Side 5/5 i Gå til kassen. Til højre på samme side kan du indtaste det faktiske ordreantal i det separate felt.
  3. Klik på Opdater for at opdatere ordreantallet.

Derfra kan du fortsætte og klikke på Afgiv ordre med det opdaterede antal af din ordre.

Hvordan bestiller jeg flere bøger og kort i samme ordre?

Dette er i øjeblikket ikke muligt. Vi undskylder ulejligheden. Selvom du ikke kan bestille forskellige bøger på samme tid, kan du bestille flere kopier af den samme bog.

Hvordan kan jeg genbestille en tidligere bog, jeg allerede har oprettet?

I Fotos skal du vælge det Motif-projekt, du ønsker at genbestille i afsnittet Mine projekter i sidepanelet Fotos.

Når dit projekt er åbnet, skal du klikke på knappen Gå til kassen og gennemføre betalingsprocessen.