Beställ

Registrering och inloggning(0:59)

Innan du checkar ut med ditt projekt måste du antingen logga in på eller registrera dig hos Motif.

1. Om det här är första gången du checkar ut med ett Motif-projekt måste du först registrera dig.
  2. När användare registrerar sig hos Motif kan de spara projekt och postadresser samt hantera och spåra beställningar av fotoprojekt.
  3. Om du redan har registrerat dig i vår macOS-app kan du använda samma användarnamn och lösenord för att logga in på Motif på din iPhone eller iPad.
  4. Gå till inloggningssidan för Motif om du glömmer ditt lösenord. Klicka på länken Forgot Your Password? (Glömt ditt lösenord?) och följ stegen där.

Kassan(1:04)

1. Tryck på Checkout (kassan) i det övre högra hörnet. När du har loggat in eller registrerat dig kommer du till sidan för beställningsalternativ.
  2. Ange antalet böcker som du vill beställa. Din specificerade beställningsöversikt finns också här.
  3. Tryck på Next (Nästa) längst upp till höger och berätta vart vi ska skicka din fotobok.
  4. Tryck på Next igen och välj frakthastighet.
  5. Tryck på Next för att ange faktureringsadressen.
  6. Ange din betalningsmetod.
  7. Granska dina projektuppgifter innan du trycker på Place Order (Beställ).
  8. Efter beställningen visar en bekräftelsesida dina spårningsuppgifter tillsammans med dina projektuppgifter.
  9. Luta dig tillbaka, slappna av och låt Motif leverera ditt fotoprojekt direkt till din dörr.