Leverans Beställningsstatus

Beställningsstatus

Hur spårar jag min beställning?

Du kan spåra beställningar på http://www.motifphotos.com genom att följa dessa steg:

• Steg 1: Klicka på Logga in längst upp till höger.
  • Steg 2: Logga in med samma e-postadress och lösenord som du använde när du registrerade dig för Motif i appen.
  • Steg 3: När du är inloggad visas hela din beställningshistorik. Klicka på den beställning som du vill veta mer om.

Leverans Leveranstid

Leveranstid

Hur lång leveranstid kan jag förvänta mig när jag har gjort beställningen?

Det beror på vilket leveransalternativ du valde i kassan. Leveranstiden kan vara mellan 5 och 11 arbetsdagar.