Starta Starta Motif appen

Starta Motif appen

Jag har hämtat Motif-appen. Hur gör jag för att starta appen och börja skapa ett bildprojekt?

Eftersom Motif är ett inbyggt tillägg till Bilder på macOS körs det direkt i Bilder.

När du hämtar Motif från Mac App Store ansluts Motif automatiskt till appen Bilder, där du kan skapa minnen med dina album, smarta album, minnen och andra bildsamlingar. Du behöver inte exportera och importera dina befintliga bilder till ett annat bildprogram utanför appen Bilder på macOS.

Kom åt och starta Motif genom att göra följande:

1. Välj ett album under Mina album
  2. Högerklicka på det album som du har valt.
  3. Välj Skapa och välj därefter Motif i rullgardinsmenyn.
  4. Du kan även gå till det översta navigeringsfältet, klicka på Fil, välja Skapa och sedan Motif

Härifrån öppnas Motif i appen Bilder och du kan välja och starta den typ av bildprojekt du vill jobba med, t.ex. en bildbok, en kalender eller en uppsättning kort.