Allmänna frågor

iOS app

Vilka projekt kan jag skapa med iOS-appen?

Just nu stöder Motif iOS-appen fotoböcker och kalendrar. Om du vill starta ett kort kan du göra det med Motiv på macOS.

Kan jag dela mina Motif-fotoprojekt på mina Mac-, iPad- och iPhone-enheter?

Fotoprojekt kan för närvarande inte delas mellan enheter.
Om du startar ett projekt på en Mac, iPad eller iPhone måste du slutföra det på samma enhet.

Kommer väggplattor att läggas till Motif iOS?

ja! Vi arbetar hårt för att inkludera Wall Tiles-projekt i iOS-appen och hoppas kunna göra dem tillgängliga inom en snar framtid.

Kan jag använda samma inloggning för både macOS- och iOS-apparna?

Javisst! När du har skapat ett konto i någon av våra appar används samma inloggningsuppgifter för att logga in på den andra.
Kommer du inte ihåg dina inloggningsuppgifter? Inga problem. Följ bara dessa steg:

1. Gå till inloggningssidan för Motif.
  2. Klicka på länken ”Glömt ditt lösenord?”.
  3. På nästa sida anger du e-postadressen som är kopplad till ditt Motif-konto i det angivna fältet.

Ett e-postmeddelande skickas nu till denna adress. Följ anvisningarna i e-postmeddelandet för att återställa ditt lösenord.

Jag har registrerat mig för e-postmeddelanden om macOS-appen och vill även få e-postmeddelanden om iOS-appen. Hur gör jag då?

Om du redan har registrerat dig för nyheter och tips relaterade till macOS-appen kommer du även att få information om iOS-appen. Det är bara att luta dig tillbaka och ta del av informationen.

Kan jag använda Apple Pay för Motiv iOS?

Vi accepterar för närvarande inte Apple Pay.