Legg inn bestilling

Registrering og pålogging(0:59)

Før du bestiller prosjektet ditt, må du enten logge på eller registrere deg med Motif.

1. Hvis dette er første gang du bestiller et Motif-prosjekt, må du først registrere deg.
  2. Når du er registrert med Motif, kan du lagre prosjekter og postadresser samt administrere og spore fotoprosjektbestillinger.
  3. Hvis du allerede har registrert deg i macOS-appen, kan du bruke samme brukernavn og passord til å logge deg på Motif på iPhone eller iPad.
  4. Hvis du glemmer passordet ditt, kan du gå til Motifs påloggingsside. Klikk på Glemt passord?-koblingen, og følg trinnene der.