Rediger prosjektn

Flere alternativer(1:37)

Flere alternativer: Slik endrer du format eller tema for boken og forhåndsviser den

Foreta enda flere justeringer ved å trykke på Alternativer-ikonet nederst til høyre. Her kan du legge til oppslag, forhåndsvise boken, endre bokformat eller endre tema. Veiledningen er også å finne her.

1. La oss se på hvordan du kan endre format og tema for en bok, etter at du har startet prosjektet.
  2. Trykk på Endre bokformat. Bla gjennom og trykk på ønsket format. Boken din vil nå vises i det nye formatet.
  3. Du kan også endre hvordan prosjektet ser ut ved å trykke Endre tema.
  4. Du vil se at prosjektet vises i forhåndsvisningen av de tilgjengelige formatene og temaene.
  5. Det er bare å trykke på temaet.
  6. Velg Behold oppsett for å beholde din nåværende formatering, eller velg Vask bort prosjekt, for å eksperimentere med et helt nytt sideoppsett. Vask bort prosjekt fjerner all tekst og formatering du har opprettet tidligere, så bruk Vask bort prosjekt med varsomhet. Eller dupliser det nåværende prosjektet som en sikkerhetskopi, før du vasker det bort.
  7. Når du er ferdig med prosjektredigeringen, trykker du på Forhåndsvis bok for å se hele prosjektet ditt utenfor redigeringsvisningen. Trykk på Ferdig for å gå tilbake til skjermen for prosjektredigering og foreta eventuelle ekstra endringer du måtte ønske.
  8. Hvis du er fornøyd med det endelige prosjektet, klikker du på Betal for å legge inn en bestilling.