Legge inn bestilling Bestillingsbehandling

Bestillingsbehandling

Jeg vil bestille flere kopier av bildeprosjektene som jeg allerede har opprettet. Hvordan kan jeg endre antallet på en eksisterende bestilling?

Du kan endre antallet på bestillingen din med disse trinnene:

1. Når du har skrevet inn betalingsinformasjonen på side 4/5 i Kassen, klikker du på «Fortsett»
  2. Dette tar deg videre til side 5/5 av Til kassen. På høyre side av denne siden kan du skrive inn det gjeldende bestillingsantallet i boksen.
  3. Klikk på Oppdater for å oppdatere bestillingsantallet.

Derfra kan du fortsette ved å klikke på Legg inn bestilling med det oppdaterte antallet for bestillingen.

Hvordan bestiller jeg flere bøker og kort i én bestilling?

Dette er ikke mulig for øyeblikket. Vi beklager dette. Selv om du ikke kan bestille flere ulike bøker samtidig, kan du bestille flere kopier av den samme boken.

Hvordan bestiller jeg en bok jeg allerede har opprettet på nytt?

Velg Motif-prosjektet du vil bestille på nytt i Mine prosjekter-delen i sidepanelet i Bilder.

Når prosjektet er åpent, klikker du på Kasse-knappen og fullfører bestillingen.