Bestillingsleveranse Bestillingsstatus

Bestillingsstatus

Hvordan sporer jeg bestillingen min?

Bestillinger kan spores på http://www.motifphotos.com ved å følge disse trinnene:

• Trinn 1: Klikk på Logg på-knappen øverst i høyre hjørne.
  • Trinn 2: Logg på med samme e-postadresse og passord som du brukte da du registrerte deg med Motif-appen.
  • Trinn 3: Når du er pålogget, vises hele bestillingshistorikken din. Klikk på bestillingen du vil ha mer informasjon om.

Bestillingsleveranse Tidslinje

Tidslinje

Hva er den totale leveringstiden når jeg legger inn en bestilling?

Det avhenger av forsendelsesalternativet du valgte i kassen. Levering tar 5–11 virkedager.