Administrere prosjekt Lagre prosjekt

Lagre prosjekt

Hvor lagres Motif-bildebøkene, -kalenderne og -kortene?

Alle Motif-bildeprosjektene dine lagres automatisk i Mine prosjekter i Bilder-appen når du redigerer prosjektene dine. De lagres her så lenge du vil beholde dem i Bilder på Apple-maskinen din.

Hvis du vil hente et lagret Motif-prosjekt, følger du disse enkle trinnene:

1. Gå til Prosjekter i sidepanelet til venstre i Apple-bilder. Klikk på Mine Prosjekter
  2. Velg albumet du laget med Motif. Det har en blå Motif-logo foran, med samme tittel som du ga det.
  3. Klikk på «Åpne»-knappen. Dette tar deg videre til Motif-bildeprosjektet du akkurat valgte.

Hvor lenge kan jeg lagre fotoalbum, kalendere og kort?

Det er ingen tidsbegrensning for lagring av Motif-prosjekter. Motif lagrer bildene i Bilder-biblioteket, slik at prosjektene dine holder seg slik de skal så lenge bildene er lagret der.

Vær oppmerksom på at Motif ikke kopierer bildene du bruker i prosjektene dine. Hvis du sletter bilder fra Bilder, fjernes de fra Motif-prosjektene dine også.