Administrere prosjekt Lagre prosjekt

Lagre prosjekt

Hvor lagres Motif-bildebøkene, -kalenderne og -kortene?

Alle Motif-bildeprosjektene dine lagres automatisk i Mine prosjekter i Bilder-appen når du redigerer prosjektene dine. De lagres her så lenge du vil beholde dem i Bilder på Apple-maskinen din.

Hvis du vil hente et lagret Motif-prosjekt, følger du disse enkle trinnene:

1. Gå til Prosjekter i sidepanelet til venstre i Apple-bilder. Klikk på Mine Prosjekter
  2. Velg albumet du laget med Motif. Det har en blå Motif-logo foran, med samme tittel som du ga det.
  3. Klikk på «Åpne»-knappen. Dette tar deg videre til Motif-bildeprosjektet du akkurat valgte.

Hvor lenge kan jeg lagre fotoalbum, kalendere og kort?

Det er ingen tidsbegrensning for lagring av Motif-prosjekter. Motif lagrer bildene i Bilder-biblioteket, slik at prosjektene dine holder seg slik de skal så lenge bildene er lagret der.

Vær oppmerksom på at Motif ikke kopierer bildene du bruker i prosjektene dine. Hvis du sletter bilder fra Bilder, fjernes de fra Motif-prosjektene dine også.

Administrere prosjekt Slette prosjekt

Slette prosjekt

Hvordan sletter jeg et øvingsprosjekt?

Velg Motif-prosjektet eller -prosjektene du vil slette fra Mine prosjekter-delen i Bilder-sidepanelet. Trykk på «Slett»-tasten og svar på bekreftelsen.

Du kan også gå til Mine prosjekter-delen i Bilder-sidepanelet, høyreklikke over prosjektnavnet og velge Slett prosjekt i hurtigmenyen. Deretter svarer du på bekreftelsen.

Administrere prosjekt Administrere prosjekt

Administrere prosjekt

Mine bildeprosjekter er uventet fryst og avsluttet. Hva bør jeg gjøre nå?

Hvis bildene på macOS eller Motif er fryst, kan du tvinge avslutning av Bilder ved å holde nede «Kommando»- og «Alternativ»-tastene og trykke på «Escape».

Eldre versjoner av Motif er ikke kompatible med macOS Mojave og kan forårsake krasjer. Hvis du opplever et krasj, kan du kontakte Motif-kundestøtte for å få hjelp.