Redigere prosjekt Rediger sider

Rediger sider

Hvordan legger jeg til en side når jeg har startet et prosjekt?

Du kan legge til dobbeltsider ved å klikke på pluss-symbolet øverst i høyre hjørne i Sidevisning eller Prosjektvisning.

• I Sidevisning legges den nye siden til etter den gjeldende siden.
  • I Prosjektvisning legges den nye siden til etter den valgte siden, eller på slutten av boken hvis du ikke har valgt andre sider allerede.

Vær oppmerksom på følgende:

• Sider kan ikke legges til i bøker som har maksimal lengde (100 sider).
  • Sider kan ikke legges til etter coveret bak, hverken på innsiden eller utsiden.
  • Sider kan ikke legges til før coveret foran, hverken på innsiden eller utsiden.

Hvordan fjerner jeg en side når jeg har startet et prosjekt?

Enkeltsider kan ikke fjernes, men du kan du slette dobbeltsider ved å følge disse trinnene:

• Trinn 1: Gå til Prosjektvisning ved å klikke på Tabell-symbolet øverst til høyre i Sidevisning.
  • Trinn 2: Velg dobbeltsiden du vil slette ved å trykke på den én gang.
  • Trinn 3: Klikk på Papirkurv-symbolet i paletten under siden.

Merk: en bildebok må ha minst 20 sider. Derfor kan du ikke slette en side fra en bok som har 20 sider.