Oppstart Start Motif appen

Start Motif appen

Jeg har lastet ned Motif-appen. Hvordan starter jeg appen og begynner å opprette et bildeprosjekt?

Siden Motif er en innebygd utvidelse av Bilder på macOS, kjører den direkte i Bilder.

Når du laster ned Motif fra Mac App Store, kobles Motif automatisk til Bilder-appen, slik at du kan opprette minner med Album, Smartalbum, Minner og andre bildesamlinger. Du trenger ikke å eksportere og importere de eksisterende bildene dine til et annet bildeprogram utenfor Bilder-appen på macOS.

Følg disse trinnene for å få tilgang til og starte Motif:

1. Velg et album under Mine album.
  2. Høyreklikk på albumet du har valgt.
  3. Velg Opprett, og velg Motif i rullegardinmenyen.
  4. Du kan også gå til navigasjonsfeltet øverst, klikke på Fil, velge Opprett og deretter velge Motif

Motif åpnes deretter i Bilder-appen og lar deg velge og starte den typen bildeprosjekt du vil arbeide med, for eksempel en bildebok, kalender eller kortstokk.