canvas photo book

Bildeutskrifter på lerret

Noen ganger overrasker vi oss selv etter å ha tatt et enestående bilde. Det blir delt og likt, men det finnes en annen måte å sette pris på spesielle bilder også. Du kan redde det slående eller bedårende bildet fra enheten din og pryde veggen med det.

Motifs utskrifter på lerret gjør det mulig. Med noen få klikk får du de beste bildene dine trykt på lerret. Lag en bildevegg med bilder så små som 25 x 20 cm eller så store som et bildelerret på 91 x 61 cm. Dekorer hjemmet ditt og andre personlige rom med egen, original kunst. Tilpass utskrifter på lerret med Motif.

Personlige utskrifter på lerret

Fantastiske fotografier har evnen til å bevege oss. Det kan ta deg tilbake til et spesielt øyeblikk i fortiden. Det kan også minne deg om en spesiell person eller et spesielt sted. Likevel blir disse bildene liggende bortgjemt, eller til og med bortglemt, på enheten din altfor ofte.

Utskrift på lerret med Motif forvandler det opprinnelige bildet ditt til original kunst som du kan vise frem hvor du vil. Det kreves ikke spesialopplæring for å lage store utskrifter på lerret. Alt du trenger, er Motif-appen og bilder som betyr noe for deg.

Model canvas photo book
Photographer canvas photo book
Architect canvas photo book
Fashion designer canvas photo book

Slik lager du bildeutskrifter på lerret på nettet

Create a canvas book with Motif on your Mac, iPad, or iPhone

Hvis du har en Mac, iPhone eller iPad, er det enkelt å lage bildeutskrifter på lerret. Motif-appen fungerer eksklusivt og sømløst med Apple Photos. Bare last ned appen på macOS- eller iOS-enheten.

Forvandlingen av et bilde til et lerret på Mac-en begynner med å finne frem bildet i Apple Photos. Under menyen Fil velger du Opprett og deretter Canvas og Motif.  Det finnes en rask veiledning tilgjengelig om du trenger hjelp. På iPhone eller iPad er det bare å åpne Motif-appen for å få et bilde trykt på lerret.

Lage en personlig bildevegg

Det tar sekunder å laste ned Motif-appen for bildevegger. Det er enkelt å lage den perfekte fotokollasjen på lerret til hjemmet ditt. Fyll hjemmet ditt med original kunst. Start på en gallerivegg med dine egne bildeutskrifter på lerret. Med kollasjutskrifter på lerret kan du vise frem personlig kunst som du har tilknytning til. Spesielle øyeblikk vises frem på bildeveggen. Historier du kan fortelle så godt som bare det.

Extra-large hardcover

Lerretsstørrelser

Extra-large hardcover

20 x 25 cm
8 x 10 tommer

Perfekt for personlige eller familieportretter å vise eller gi i gaver. Et flott alternativ for å passe til din tilgjengelige plass.

Fra NOK44900
Alternativer for kantstil tilgjengelig.

Extra-large hardcover

25 x 36 cm
10 x 14 tommer

Lag fantastiske bilder til å vises hvor som helst. Ideell for å lage bildeskjermer med flere paneler.

Fra NOK54900
Alternativer for kantstil tilgjengelig.

Extra-large hardcover

41 x 51 cm
16 x 20 tommer

Vis de aller beste bildene hvor du vil. Legg til eller start en gallerivegg i hjemmet ditt.

Fra NOK74900
Alternativer for kantstil tilgjengelig.

Extra-large hardcover

61 x 91 cm
24 x 36 tommer

Gjør en uttalelse med vårt største tilgjengelige lerret. Vis de beste bildene dine foran og i midten.

Fra NOK104900
Alternativer for kantstil tilgjengelig.

Prøv Motif nå. Vi lover at du vil like det.