Project bewerken

Foto's schikken(1:16)

Nu kijken we hoe je Fotos kan toevoegen en schikken.

1. Tik onderaan het scherm Projectbewerking op het icoon Fotos om de Editor te openen en Fotos toe te voegen.
  2. Er verschijnt een reeks Fotos onderaan het scherm. Dat zijn je beschikbare Fotos.
  3. Tik op een foto en sleep ze naar een open kader of naar een andere foto op de pagina om die te vervangen.
  4. Onderaan kan je met de filter kiezen welke Fotos je ziet: alle beschikbare Fotos, alleen de gebruikte Fotos in je boek, en de niet-gebruikte Fotos die je hebt verwijderd of die niet in je boek pasten.
  5. Je kan rechtstreeks meer Fotos uit andere Herinneringen of Albums toevoegen door op Fotos toevoegen te tikken.
  6. Wil je een foto verwijderen? Tik op een foto en houd ingedrukt tot de pop-up met Verwijderen verschijnt.
  7. Tik op een foto om ze afzonderlijk te bewerken. Zoom in of uit door je vingers naar elkaar of uit elkaar te bewegen op het scherm van je iPhone of iPad.
  8. Versleep de foto met je vinger om ze te kadreren.
  9. Tik op Klaar om de wijzigingen op te slaan.