Levering van bestelling Status bestelling

Status bestelling

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

Bestelling kunnen worden gevolgd op http://www.motifphotos.com en wel als volgt:

• Stap 1: Klik op de knop Aanmelden rechtsboven in de hoek.
  • Stap 2: Meld je aan met e-mailadres en wachtwoord dat je ook hebt gebruikt bij de registratie bij Motif in de app.
  • Stap 3: Na het aanmelden wordt je volledige bestelgeschiedenis weergegeven. Klik op de bestelling waar je meer over wilt weten.

Levering van bestelling Tijdschema

Tijdschema

Wat is de verwachte totale levertijd na het plaatsen van de order?

Dit is afhankelijk van de verzending die je hebt gekozen bij het afrekenen. De bezorging vindt plaats binnen 5 tot 11 werkdagen.