Project bewerken

Foto's schikken(1:16)

Nu kijken we hoe je foto's kan toevoegen en schikken.

1. Tik onderaan het scherm Projectbewerking op het icoon Foto's om de Editor te openen en foto's toe te voegen.
  2. Er verschijnt een reeks foto's onderaan het scherm. Dat zijn je beschikbare foto's.
  3. Tik op een foto en sleep ze naar een open kader of naar een andere foto op de pagina om die te vervangen.
  4. Onderaan kan je met de filter kiezen welke foto's je ziet: alle beschikbare foto's, alleen de gebruikte foto's in je boek, en de niet‑gebruikte foto's die je hebt verwijderd of die niet in je boek pasten.
  5. Je kan rechtstreeks meer foto's uit andere Herinneringen of Albums toevoegen door op Foto's toevoegen te tikken.
  6. Wil je een foto verwijderen? Tik op een foto en houd ingedrukt tot de pop‑up met Verwijderen verschijnt.
  7. Tik op een foto om ze afzonderlijk te bewerken. Zoom in of uit door je vingers naar elkaar of uit elkaar te bewegen op het scherm van je iPhone of iPad.
  8. Versleep de foto met je vinger om ze te kadreren.
  9. Tik op Klaar om de wijzigingen op te slaan.