Openen

Download en start de Motif iOS App(0:34)

1. Ga naar de App Store om Motif iOS te downloaden op je iPhone of iPad.
  2. Typ Motif Fotos in de zoekbalk.
  3. Tik op Zoeken.
  4. Selecteer de Motif Fotos app in de lijst met resultaten.
  5. Tik op Downloaden naast de Motif Fotos app. De app is gratis.
  6. Tik op de blauwe knop Openen.

Ziezo! Nu beschik je over een tool om prachtige verhalen te vertellen.

Maak een fotoboekproject met Motif iOS - Aan de slag(2:18)

1. Kies op de startpagina eerst welk type fotoboek je wil maken. Kies vervolgens hoe groot je fotoboek moet zijn.
  2. In het volgende scherm Fotos kies je welke Fotos je gebruikt: tik op Herinneringen of Albums.
  3. Dankzij de praktische schuifbalk onderaan kan je de omvang van de Herinneringen voor je boek beperken. Als je kiest voor grotere Herinneringen met meer Fotos, zal je boek ook groter zijn. Wil je graag een kleiner boek? Schuif de balk naar links voor Herinneringen met minder Fotos.
  4. Herinneringen zijn verzamelingen met Fotos die op magische wijze voor jou worden samengesteld wanneer je Motif opstart. Ze worden voornamelijk gekoppeld op basis van de locatie en het tijdstip.
  5. In Albums zitten reeksen Fotos die je zelf al hebt gemaakt. Ook al je gemaakte Fotos, favoriete Fotos en andere soorten media vind je hier terug.

Goed gedaan. Je bent bijna klaar om iets te maken!