Bestelling plaatsen Beheer bestellingen

Beheer bestellingen

Ik wil meerdere kopieën bestellen van de fotoprojecten die ik al heb aangemaakt. Hoe kan ik het aantal wijzigen voor een bestaande bestelling?

Je kunt het aantal voor je bestelling op de volgende manier wijzigen:

1. Na het invoeren van betalingsgegevens op Pagina 4/5 in Afrekenen klik je op “Doorgaan”.
  2. Je gaat dan naar pagina 5/5 van Afrekenen. Rechts op diezelfde pagina kun je het juiste aantal voor je bestelling invoeren in het aparte vakje daarvoor.
  3. Klik op Bijwerken om het aantal voor de bestelling bij te werken. Je kunt dan doorgaan door te klikken op Plaats bestelling met het aangepaste aantal voor je bestelling.

Hoe kan ik meerdere boeken en kaarten in één keer bestellen?

Dit is op dit moment niet mogelijk. Onze excuses voor eventuele ongemakken. Je kunt niet verschillende boeken tegelijkertijd bestellen, maar wel meerdere exemplaren van hetzelfde boek.

Hoe kan ik een ouder boek dat ik al heb aangemaakt opnieuw bestellen?

Selecteer in Fotos het Motif project dat je opnieuw wilt bestellen bij Mijn projecten in de zijbalk van Fotos.

Nadat het project is geopend, klik je op de knop Afrekenen en doorloop je het afrekenproces.