Openen Motif app openen

Motif app openen

Ik heb de Motif app gedownload. Hoe kan ik de app starten en beginnen met het aanmaken van een fotoproject?

Motif is een ingebouwde extensie voor Fotos in macOS en draait daarom rechtstreeks binnen Fotos.

Nadat je Motif hebt gedownload uit de Mac App Store zal Motif automatisch worden opgenomen in de Fotos app. Je kunt daarmee terugblikken aanmaken met behulp van je Albums, Slimme albums, Terugblikken en andere afbeeldingsverzamelingen. Je hoeft je bestaande Fotos niet te exporteren en te importeren in een andere foto-app buiten de Fotos app in macOS.

Het openen en starten van Motif doe je als volgt:

1. Selecteer een album onder Mijn albums
  2. Klik met de rechtermuisknop op het door jou geselecteerde albums.
  3. Selecteer Maak aan en kies in het vervolgkeuzemenu voor Motif.
  4. Je kunt ook naar de navigatiebalk bovenaan gaan, klik op Archief, kies voor Maak aan en selecteer vervolgens Motif.

Van daaruit zal Motif worden geopend in de app Fotos, waar je het type fotoproject kunt kiezen en starten waar je mee wilt werken, zoals een fotoboek, een kalender of een set kaarten.