Algemene vragen iOS app

Welke projecten kan ik maken met Motif op iOS?

Momenteel ondersteunt Motif op iOS fotoboeken en kalenders. Als je een kaart wilt starten, kun je dit doen met Motif op macOS.

Kan ik mijn Motif-fotoprojecten delen tussen mijn Mac, iPad en iPhone?

Momenteel kunnen fotoprojecten niet worden gedeeld tussen verschillende toestellen.
Als je een project start op een Mac, iPad of iPhone, moet je het project afwerken op datzelfde toestel.

Kan ik dezelfde logingegevens gebruiken voor de macOS en iOS apps?

Absoluut! Nadat je een account voor een van onze apps hebt aangemaakt, kan je dezelfde gegevens gebruiken om in te loggen op de andere.
Logingegevens vergeten? Geen probleem. Volg gewoon deze stappen:

1. Ga naar de loginpagina op Motif.
  2. Klik op "Wachtwoord vergeten?".
  3. Vul op de volgende pagina het e-mailadres in dat bij je Motif-account hoort in het daartoe voorziene veld.

Daarna zal er een e-mail naar dat e-mailadres worden gestuurd. Volg de instructies in die e-mail om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Ik heb me aangemeld voor e-mails over de macOS app en ik zou graag ook e-mails over de iOS app willen ontvangen. Hoe kan ik daarvoor zorgen?

Als je je al hebt aangemeld voor nieuws en tips over onze macOS app zullen we je ook op de hoogte houden over onze iOS app. Ga lekker zitten, relax en geniet.