Käynnistä

Valokuvakirjaprojektin luominen Motif iOS:lla – Aloitus(2:18)

1. Aloita valokuvakirjaprojekti aloitusnäkymäalueella valitsemalla luotavan valokuvakirjan tyyppi ja koko.
  2. Valitse Kuvalähde-näytössä projektisi valokuvasisällön lähteeksi joko Muistot tai Albumit.
  3. Sivun alalaidassa on kätevä liukusäädin, jonka avulla voit rajoittaa kirjan luonnissa käytettävien näkyvien muistojen kokoa. Suuremmat muistot, joissa on enemmän kuvia, tekevät kirjoista suurempikokoisia. Jos haluat luoda pienemmän kirjan, siirry vasemmalle ja etsi muistoja, jotka sisältävät vähemmän kuvia.
  4. Muistot ovat kuvakokoelmia, jotka luodaan taianomaisesti silloin, kun Motif käynnistetään. Nämä valokuvat yhdistetään ensisijaisesti maantieteellisen sijainnin ja ajan mukaan.
  5. Albumit sisältävät aiemmin luotuja kuvien ryhmittelyjä sekä kaikki kameralla otetut kuvat, suosikkikuvat ja muita mediatyyppejä.

Hyvin tehty. Olet melkein valmiina tekemään jotain!