Projektin muokkaus

Projektin tyylin luominen(1:09)

Katsotaanpa sitten elementtejä, jotka täydentävät kirjasi tyyliä.

1. Lisää tyylejä yhdelle tai useammalle projektin sivulle napauttamalla sivua ja sen jälkeen sivun alalaidassa olevan muokkausvalikon tyylikuvaketta.
  2. Näet sivun alaosassa tyylivalikon, jossa on Värit-, Kuviot- ja Käytä-vaihtoehdot.
  3. Napsauta Värit-kohtaa, jotta saat esiin asetteluihin sopivia värejä. Ensimmäiset värit ovat samat kuin valitsemasi teeman päävärit.
  4. Napsauta Kuviot-kohtaa, jotta näet valitsemallesi teemalle käytettävissä olevat kuviovaihtoehdot. Kuviot eivät ole käytettävissä Portfolio- ja Image Conscious -teemoille.
  5. Käytä-toiminnolla voit tehdä väri- tai kuviomuutoksia eri sivuyhdistelmiin.
  6. Ota tyylin muutokset käyttöön napauttamalla oikeassa alalaidassa olevaa Valmis-painiketta. Palaa alkuperäiseen tyyliin napauttamalla vasemmasta alalaidasta Peruuta.