Tilaaminen Tilausten hallinta

Tilausten hallinta

Haluan tilata useita kopioita aikaisemmin luomistani valokuvaprojekteista. Miten voin muuttaa olemassa olevan tilauksen tilausmäärää?

Voit muuttaa tilauksen tilausmäärää seuraavalla tavalla:

1. Kun olet antanut maksutiedot Kassan sivulla 4/5, valitse Jatka
  2. Ohjaudut Kassan sivulle 5/5. Sivun oikeassa laidassa voitkirjoittaa lopullisen tilausmäärän sille varattuun erilliseen laatikkoon.
  3. Päivitä tilausmäärä napsauttamalla Päivitä-painiketta.

Sen jälkeen voit lähettää uudella tilausmäärällä päivitetyn tilauksen napsauttamalla kohtaa Lähetä tilaus.

Miten tilaan useita valokuvakirjoja ja kortteja samalla tilauksella?

Se ei tällä hetkellä ole mahdollista. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa vaivaa. Vaikka et voi tilata eri valokuvakirjoja samaan aikaan, voit tilata monta kappaletta samaa kirjaa.

Miten tilaan uusia kopioita aikaisemmin luomastani valokuvakirjasta?

Valitse Kuvat-sovelluksen sivupalkin Omat projektit -osiosta Motif-projekti, jonka haluat tilata.

Kun projekti on avautunut, napsauta Kassa-painiketta ja tee tilaus.