Projektin hallinta Projektin hallinta

Valokuvaprojektini jumiutui ja päättyi yllättäen. Mitä voin tehdä?

Jos macOS:n Kuvat tai Motif on jumiutunut, voit pakottaa Kuvat-sovelluksen lopettamaan pitämällä Cmd- ja Alt-näppäimiä painettuna ja painamalla sitten Esc-näppäintä.

Motif-sovelluksen vanhemmat versiot eivät ole yhteensopivia macOS Mojaven kanssa ja saattavat aiheuttaa järjestelmän kaatumisen. Jos järjestelmä kaatuu, ota yhteyttä Motifin asiakastuki asiakastukeen.