Projektin hallinta Projektin poistaminen

Projektin poistaminen

Miten poistan harjoitustyönä luodun projektin?

Siirry Kuvat-sovellukseen ja valitse poistettavat Motif-projektit Kuvat-sivupalkin Omat projektit -osiosta. Paina Del-poistonäppäintä ja vahvista komento esiin tulevassa valintaikkunassa.

Vaihtoehtoisesti siirry Kuvat-sivupalkin Omat projektit -osioon, napsauta projektin nimeä hiiren kakkospainikkeella ja valitse esiin tulevasta valikosta Poista projekti. Vahvista komento esiin tulevassa valintaikkunassa.