Projektin hallinta Projektin tallentaminen

Projektin tallentaminen

Minne Motif-valokuvakirjani, -kalenterini ja -korttini tallennetaan?

Voit turvallisin mielin luottaa siihen, että kaikki Motif-valokuvaprojektisi tallennetaan muokkauksen aikana automaattisesti Kuvat-sovelluksen Omat projektit-kansioon. Ne säilyvät siellä niin kauan kuin haluat pitää ne Apple-tietokoneesi Kuvat-kansiossa.

Projektin hallinta Projektin poistaminen

Projektin poistaminen

Miten poistan harjoitustyönä luodun projektin?

Siirry Kuvat-sovellukseen ja valitse poistettavat Motif-projektit Kuvat-sivupalkin Omat projektit -osiosta. Paina Del-poistonäppäintä ja vahvista komento esiin tulevassa valintaikkunassa.

Vaihtoehtoisesti siirry Kuvat-sivupalkin Omat projektit -osioon, napsauta projektin nimeä hiiren kakkospainikkeella ja valitse esiin tulevasta valikosta Poista projekti. Vahvista komento esiin tulevassa valintaikkunassa.

Projektin hallinta Projektin hallinta

Projektin hallinta

Valokuvaprojektini jumiutui ja päättyi yllättäen. Mitä voin tehdä?

Jos macOS:n Kuvat tai Motif on jumiutunut, voit pakottaa Kuvat-sovelluksen lopettamaan pitämällä Cmd- ja Alt-näppäimiä painettuna ja painamalla sitten Esc-näppäintä.

Motif-sovelluksen vanhemmat versiot eivät ole yhteensopivia macOS Mojaven kanssa ja saattavat aiheuttaa järjestelmän kaatumisen. Jos järjestelmä kaatuu, ota yhteyttä Motifin asiakastuki asiakastukeen.