×
Tärkeitä uutisia macOS Catalinasta (täytyy lukea!) | Lataa iOS-sovelluksemme! Lataa ilmaiseksi Apple App Storesta etsimällä "Motif Photos".
Yleiset tiedustelut

iOS-sovellus

Mitä projekteja voin luoda iOS-sovelluksella?

Motifin iOS-sovellus tukee tällä hetkellä vain valokuvakirjoja. Jos haluat aloittaa kortti- tai kalenteriprojektin, voit käyttää Motifia macOS-sovelluksessa.

Voinko jakaa Motif-valokuvaprojektit Mac-, iPad- ja iPhone-laitteilleni?

Valokuvaprojekteja ei voi tällä hetkellä jakaa eri laitteille.
Jos aloitat projektin Mac-, iPad- tai iPhone-laitteella, se on tehtävä loppuun samalla laitteella.

Lisäättekö kalenterit ja kortit Motif iOS -sovellukseen?

Kyllä! Teemme kovasti töitä kalenteri- ja korttiprojektien sisällyttämiseksi iOS-sovellukseen, ja ne ovat toivottavasti saatavilla lähitulevaisuudessa.

Voinko käyttää macOS- ja iOS-sovelluksissa samoja kirjautumistunnuksia?

Totta kai! Kun olet luonut tilin yhteen sovellukseemme, voit kirjautua myös toiseen samoilla tunnuksilla.
Etkö muista kirjautumistietojasi? Ei hätää. Seuraa vain näitä ohjeita:

1. Siirry Motif-kirjautumissivulle.
  2. Napsauta Unohtuiko salasana? -linkkiä.
  3. Syötä Motif-tiliisi liitetty sähköpostiosoite seuraavalla sivulla olevaan kenttään.

Sinulle lähetetään sähköpostiviesti tähän osoitteeseen. Nollaa salasanasi noudattamalla sähköpostiviestissä annettuja ohjeita.

Olen rekisteröitynyt vastaanottamaan macOS-sovellusta koskevia sähköpostiviestejä, ja haluaisin saada myös iOS-sovellusta koskevia sähköpostiviestejä. Miten tämä onnistuu?

Jos olet jo rekisteröitynyt vastaanottamaan macOS-sovellusta koskevia uutisia ja vinkkejä, sinut pidetään ajan tasalla myös iOS-sovelluksestamme. Voit siis olla huoletta.