Tilaaminen

Rekisteröityminen ja kirjautuminen(0:59)

Ennen kuin voit maksaa projektin, sinun on joko kirjauduttava sisään tai rekisteröidyttävä Motifiin.

1. Jos tämä on ensimmäinen kerta, kun maksat Motif-projektin, sinun on rekisteröidyttävä ensin.
  2. Rekisteröitymällä Motif-sovellukseen käyttäjät voivat tallentaa projekteja ja postitusosoitteita sekä hallita ja seurata valokuvaprojektitilauksia.
  3. Jos olet jo rekisteröitynyt macOS-sovellukseen, voit käyttää samaa käyttäjätunnusta ja salasanaa kirjautuessasi Motif-sovellukseen iPhonella tai iPadilla.
  4. Jos unohdit salasanasi, siirry Motif-kirjautumissivulle. Napsauta ”Unohditko salasanan?” -linkkiä ja toimi näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.