Projektin hallinta

Tallennettujen projektien hallinta(0:47)

Kaikki uudet projektit tallennetaan automaattisesti.

1. Napsauta projektinäkymän vasemmassa ylälaidassa olevaa Aloitus-painiketta.
  2. Tämän jälkeen avautuu Omat projektit -näyttö. Löydät kaikki tallennetut projektisi täältä.
  3. Palaa tallennetun projektin muokkauspaneeliin napauttamalla projektia tai oikeassa alakulmassa olevaa ympyröityä tietokuvaketta.
  4. Tietokuvakkeesta avautuu ponnahdusvalikko, jonka avulla voit muokata, kopioida, nimetä uudelleen tai poistaa kyseisen projektin.

Jos haluat kokeilla erilaisia malleja, suosittelemme luomaan kopion, johon tallennat projektisi aiemmat muotoilut varmuuden vuoksi.