Projektin muokkaus

Valokuvien ja teeman valitseminen(1:16)

1. Valitse valokuvakirjan sisältö Muistot- tai Albumit-kohdasta.
  2. Motif alkaa välittömästi analysoida kaikkia kuvia Kuvien kuratointi -prosessin avulla.
  3. Voit myös ohittaa tämän prosessin ja valita valokuvat manuaalisesti tai antaa Kuvien kuratointi -toiminnon tehdä tehtävänsä. Napauta sitten yksittäisiä kuvia, jotka haluat valita tai jättää pois valokuvakirjasta. Valinta on todella sinun.
  4. Kuvien kuratointi -toiminto etsii parhaat kuvat erilaisten esteettisten ehtojen perusteella ja poistaa kaksoiskappaleet.
  5. Nyt on aika käyttää luovuutta ja valita projektillesi teema.
  6. Kun kuratoimasi valokuvat ovat näkyvissä esimerkkikuvina, valitse teema, joka kuvaa parhaiten omaa tarinaasi ja tyyliäsi. Saatavilla on erilaisia teemoja, jotka täydentävät monenlaisia projekteja. Jokaisessa teemassa on yksilölliset kuviot, taustavärit, kirjasimet ja kuva- ja tekstiyhdistelmät.
  7. Jos kyseessä on ensimmäinen Motif-projektisi, esiin tulee opastuskierros. Valitse tämä, jos haluat, että opastamme sinut prosessin läpi. Jos et halua opastusta, napauta Ohita nyt tai napauta näytön oikeassa yläkulmassa olevaa X-painiketta ja etene omatoimisesti.