Projektin tallentaminen

Minne Motif-valokuvakirjani, -kalenterini ja -korttini tallennetaan?

Voit turvallisin mielin luottaa siihen, että kaikki Motif-valokuvaprojektisi tallennetaan muokkauksen aikana automaattisesti Kuvat-sovelluksen Omat projektit-kansioon. Ne säilyvät siellä niin kauan kuin haluat pitää ne Apple-tietokoneesi Kuvat-kansiossa.

Projektin poistaminen

Miten poistan harjoitustyönä luodun projektin?

Siirry Kuvat-sovellukseen ja valitse poistettavat Motif-projektit Kuvat-sivupalkin Omat projektit -osiosta. Paina Del-poistonäppäintä ja vahvista komento esiin tulevassa valintaikkunassa.

Vaihtoehtoisesti siirry Kuvat-sivupalkin Omat projektit -osioon, napsauta projektin nimeä hiiren kakkospainikkeella ja valitse esiin tulevasta valikosta Poista projekti. Vahvista komento esiin tulevassa valintaikkunassa.

Projektin hallinta

Valokuvaprojektini jumiutui ja päättyi yllättäen. Mitä voin tehdä?

Jos macOS:n Kuvat tai Motif on jumiutunut, voit pakottaa Kuvat-sovelluksen lopettamaan pitämällä Cmd- ja Alt-näppäimiä painettuna ja painamalla sitten Esc-näppäintä.

Motif-sovelluksen vanhemmat versiot eivät ole yhteensopivia macOS Mojaven kanssa ja saattavat aiheuttaa järjestelmän kaatumisen. Jos järjestelmä kaatuu, ota yhteyttä Motifin asiakastuki asiakastukeen.