Yleiset tiedustelut iOS-sovellus

Mitä projekteja voin luoda Motifilla iOS: lla?

Tällä hetkellä Motif iOS-järjestelmässä tukee valokuvakirjoja ja kalentereita. Jos haluat aloittaa kortin, voit tehdä sen Motifilla MacOS-käyttöjärjestelmässä.

Voinko jakaa Motif-valokuvaprojektit Mac-, iPad- ja iPhone-laitteilleni?

Valokuvaprojekteja ei voi tällä hetkellä jakaa eri laitteille.
Jos aloitat projektin Mac-, iPad- tai iPhone-laitteella, se on tehtävä loppuun samalla laitteella.

Voinko käyttää macOS- ja iOS-sovelluksissa samoja kirjautumistunnuksia?

Totta kai! Kun olet luonut tilin yhteen sovellukseemme, voit kirjautua myös toiseen samoilla tunnuksilla.
Etkö muista kirjautumistietojasi? Ei hätää. Seuraa vain näitä ohjeita:

1. Siirry Motif-kirjautumissivulle.
  2. Napsauta Unohtuiko salasana? -linkkiä.
  3. Syötä Motif-tiliisi liitetty sähköpostiosoite seuraavalla sivulla olevaan kenttään.

Sinulle lähetetään sähköpostiviesti tähän osoitteeseen. Nollaa salasanasi noudattamalla sähköpostiviestissä annettuja ohjeita.

Olen rekisteröitynyt vastaanottamaan macOS-sovellusta koskevia sähköpostiviestejä, ja haluaisin saada myös iOS-sovellusta koskevia sähköpostiviestejä. Miten tämä onnistuu?

Jos olet jo rekisteröitynyt vastaanottamaan macOS-sovellusta koskevia uutisia ja vinkkejä, sinut pidetään ajan tasalla myös iOS-sovelluksestamme. Voit siis olla huoletta.