Afgiv ordre

Registrering og login(0:59)

Før du går til kassen med projektet, skal du enten logge på eller tilmelde dig Motif.

1. Hvis dette er første gang, du går til kassen med et Motif-projekt, skal du først tilmelde dig.
  2. Tilmelding til Motif giver brugere mulighed for at gemme projekter og postadresser samt styre og spore fotoprojektordrer.
  3. Hvis du allerede har tilmeldt dig via vores macOS-app, kan du bruge det samme brugernavn og den samme adgangskode til at logge på Motif på din iPhone eller iPad.
  4. Hvis du glemmer din adgangskode, skal du besøge logonsiden til Motif. Klik på linket Forgot Your Password?, og følg anvisningerne der.