Afgiv ordre

Registrering og login(0:59)

Før du går til kassen med projektet, skal du enten logge på eller tilmelde dig Motif.

1. Hvis dette er første gang, du går til kassen med et Motif-projekt, skal du først tilmelde dig.
  2. Tilmelding til Motif giver brugere mulighed for at gemme projekter og postadresser samt styre og spore fotoprojektordrer.
  3. Hvis du allerede har tilmeldt dig via vores macOS-app, kan du bruge det samme brugernavn og den samme adgangskode til at logge på Motif på din iPhone eller iPad.
  4. Hvis du glemmer din adgangskode, skal du besøge logonsiden til Motif. Klik på linket Forgot Your Password?, og følg anvisningerne der.

Betaling(1:04)

1. Tryk på Checkout øverst til højre. Når du er logget ind eller har tilmeldt dig, vises siden med bestillingsmuligheder.
  2. Indtast antallet af bøger, du vil bestille. Din ordreoversigt vises også i detaljer her.
  3. Tryk på Next øverst til højre, og fortæl os, hvor din fotobog skal sendes hen.
  4. Tryk på Next igen, og vælg forsendelseshastighed.
  5. Tryk på Next for at angive faktureringsadressen.
  6. Indtast din betalingsmetode.
  7. Gennemgå projektdetaljerne, før du trykker på Place Order.
  8. Når ordren er sendt, vises en bekræftelsesside med sporingsoplysninger samt projektoplysninger.
  9. Læn dig tilbage, slap af, og lad Motif levere dit fotoprojekt til din hoveddør.