Administrer projekt

Sådan administrerer du gemte projekter(0:47)

Hvert af dine nye projekter gemmes automatisk.

1. Fra projektvisningen skal du trykke på knappen hjem øverst til venstre.
  2. Så føres du tilbage til skærmbilledet My Projects. Du kan finde alle dine gemte projekter her.
  3. Gå tilbage til redigeringspanelet i et gemt projekt ved at trykke på projektet eller trykke på infoikonet med en cirkel om i nederste højre hjørne.
  4. Infoikonet åbner pop op-menu, der giver dig mulighed for at redigere, dublere, omdøbe eller slette projektet.

Hvis du vil eksperimentere med forskellige design, foreslår vi, at du opretter en dublet for at gemme eventuelle tidligere formateringer i dit projekt som en sikkerhedskopi.