Start

Download og start Motif iOS-appen(0:34)

1. For at downloade Motif iOS skal du gå til App Store på din iPhone eller iPad.
  2. Indtast Motif Photos i søgelinjen.
  3. Tryk på Søg.
  4. Vælg appen Motif Photos i resultaterne.
  5. Tryk på Hent ud for appen Motif Photos. Den er gratis.
  6. Tryk på den blå Åbn-knap.

Det var det! Du har nu en fortællemaskine i hånden.

Opret et fotobogprojekt i Motif iOS – kom i gang(2:18)

1. Start dit fotobogprojekt i Home-området ved at vælge typen og derefter størrelsen på den fotobog, som du vil oprette.
  2. På skærmbilledet Image Source kan du vælge mellem enten Memories eller Albums for fotoindholdet i dit projekt.
  3. En praktisk skydeknap nederst på siden giver dig mulighed for at begrænse størrelsen på de minder (Memories), der er synlige, når du opretter din bog. Større minder med flere billeder giver større bøger. Hvis du vil oprette en mindre bog, skal du justere til venstre for at finde minder, der indeholder færre billeder.
  4. Minder (Memories) er samlinger af billeder, der ved et trylleslag oprettes, når Motif åbnes. Disse billeder er primært forbundet via geografisk placering og tid.
  5. Albummer (Albums) indeholder grupperinger af billeder, som du tidligere har oprettet, samt hele din kamerarulle, yndlingsbilleder og andre medietyper.

Godt gået. Du er næsten klar til at lave noget!