Rediger projekt

Vælg dine billeder og dit tema(1:16)

1. Vælg indholdet af din fotobog under Memories eller Albums.
  2. Med det samme begynder Motif at analysere alle billederne via en billedbehandlingsproces.
  3. Du kan også springe denne proces over og vælge billeder manuelt eller lade billedbehandling trylle. Tryk derefter på enkelte billeder for at vælge eller udelade dem fra fotobogen efter eget ønske. Det er helt op til dig.
  4. Billedbehandling scanner for de bedste billeder baseret på forskellige æstetiske kriterier og fjerner eventuelle dubletter.
  5. Lad os nu være kreative og vælge et tema til dit projekt.
  6. Når dine behandlede billeder er synlige i eksemplerne, skal du vælge det tema, der bedst repræsenterer din historie og stil. Der findes temaer, der passer til en lang række forskellige projekter. Hvert af dem indeholder unikke mønstre, baggrundsfarver, skrifttyper og billed/tekst-kombinationer.
  7. Hvis dette er dit første projekt med Motif, åbnes en guidet gennemgang. Vælg denne, hvis du gerne vil have en gennemgang af processen. Hvis ikke skal du bare trykke på Skip For Now eller X i øverste højre hjørne af skærmen og tage det i dit eget tempo.