Rediger projekt

Sådan styler du dit projekt(1:09)

Lad os se på elementer, der komplementerer din bogs stil.

1. Tilføj yderligere styling til en eller flere sider i dit projekt ved at trykke på en side og derefter trykke på stileikonet i redigeringsmenuen.
  2. Du kan se stilmenuen nederst på siden med valgmulighederne Colors, Patterns og Apply To.
  3. Klik på Colors for at få vist det udvalg af farver, du kan anvende på dine layouts. De første par farver passer til de hovedfarver, der findes i det tema, du har valgt.
  4. Klik på Patterns for at se mønsterindstillingerne for det tema, du har valgt. Mønstre gælder ikke for Portfolio- og Image Conscious-temaerne.
  5. Apply To gør det muligt for dig at foretage farve- eller mønsterændringer af forskellige sidekombinationer.
  6. Du anvender stilændringerne ved at trykke på OK nederst til højre. For at vende tilbage til din oprindelige styling skal du trykke på Annuller nederst til venstre.