Ordrelevering Ordrestatus

Ordrestatus

Hvordan kan jeg spore min ordre?

Ordrer kan spores på http://www.motifphotos.com ved at følge disse trin:

• Trin 1: Klik på knappen Log på i øverste højre hjørne.
  • Trin 2: Log ind med den samme e-mailadresse og adgangskode, som du brugte til at tilmelde dig Motif i appen.
  • Trin 3: Når du er logget på, vises hele din historik. Klik på den ordre, som du ønsker at få yderligere oplysninger om.

Ordrelevering Tidslinje

Tidslinje

Hvilken samlet leveringstid skal jeg forvente, når jeg har afgivet ordren?

Det afhænger af, hvilken forsendelsesmulighed du valgte under betalingsprocessen. Leveringstiden er 5 til 11 hverdage.