Administrer projekt Gem projekt

Gem projekt

Hvor er mine Motif-fotobøger, kalendere og kort gemt?

Du kan være sikker på, at alle dine Motif-fotoprojekter automatisk gemmes sikkert under Mine projekter i Foto-appen, mens du redigerer dine projekter, og de gemmes der så længe, du ønsker at beholde dem i Fotos på din Apple-computer.

Du kan hente et gemt Motif-projekt ved at følge disse enkle trin:

1. I Apple Fotos skal du gå til Projekter i venstre sidepanel. Klik på Mine projekter
  2. Vælg det album, du har lavet med Motif. Det har et blåt Motif-logoikon foran sig med samme titel, som du har navngivet det.
  3. Klik på knappen "Åbn". Dette fører dig til det Motif-fotoprojekt, du netop har valgt.

Hvor længe kan jeg gemme mine fotoalbummer, kalendere og kort?

Der er ingen tidsgrænse for, hvor længe du kan gemme Motif-projekter. Motif refererer til billederne i dit Fotobibliotek, så dine projekter er sikre, så længe de opbevares der.

Bemærk dog, at Motif ikke kopierer de billeder, du bruger i dine projekter. Hvis du sletter billeder fra Fotos, vil de også blive fjernet fra dine Motif-projekter.

Administrer projekt Slet et projekt

Slet et projekt

Hvordan kan jeg slette et projekt, jeg har oprettet for at øve mig?

Gå ind i Fotos og vælg det eller de Motif-projekter, du ønsker at slette, i afsnittet Mine projekter i sidepanelet Fotos. Tryk på tasten "Slet", og besvar bekræftelsesdialogboksen.

Alternativt kan du gå til afsnittet Mine projekter i sidepanelet Fotos, højreklikke over projektnavnet og vælge Slet projekt i genvejsmenuen. Besvar bekræftelsesdialogboksen.

Administrer projekt Administrer projekt

Administrer projekt

Mine fotoprojekter blev uventet fastlåst og afsluttet. Hvad gør jeg nu?

Hvis Fotos på macOS eller Motif er fastlåste, kan du gennemtvinge lukning af Fotos ved at holde tasterne "Kommando" og "Alt" nede og trykke på "Escape".

Tidligere versioner af Motif var inkompatible med macOS og Mojave og kunne medføre nedbrud. Hvis du oplever nedbrud, skal du kontakte  Motifs kundesupport for at få hjælp.