Generelle forespørgsler Konvertering af Apple projekt

Konvertering af Apple projekt

Hvordan kan jeg importere og konvertere et Apple Fotos-projekt?

Motif understøtter i øjeblikket ikke konvertering af et Apple-fotoprojekt til et Motif-projekt.

Den spændende nyhed er, at Motif snart udgiver en ny funktion, der konverterer eksisterende Apple-fotobogsprojekter til Motif-fotobogsprojekter. Denne avancerede funktion overfører næsten alt Apples tematiske indhold, sidelayouts, billeder, kort, tekst, farver og kanter med høj præcision.

Denne funktion vil blive inkluderet i Motifs næste større udgivelse i 2018. Som altid kan du finde og downloade opdateringer til Motif i Mac App Store.